[Vacature] Deskundige personeelszaken

Maak jij het verschil?

Ben jij een polyvalent deskundige in personeelszaken die een breed takenpakket verkiest? Hou je van de punctuele toepassing van de sociale wetgeving en nauwgezette opvolging van je administratieve dossiers? Betekenen contacten met personeelsleden en leidinggevenden een meerwaarde voor jou? Wissel je dit graag af met opdrachten in werving & selectie? Hou je van samenwerking en overleg als waardevol lid van een klein team? Dan ben jij misschien de collega die we zoeken!


Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Vaste tewerkstelling, maaltijdcheques, fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk, een mooi aantal vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, flexibele werkuren, ...


Waag jij je kans?

Solliciteer dan online, uiterlijk op 11 mei 2020. Hierbij wordt een kopie van je hoogste diploma gevraagd. Onvolledige sollicitatiedossiers kunnen na deze datum niet meer vervolledigd worden.

Van alle geldige kandidaten wordt in een eerste selectiestap de visie en het inzicht in de functie beoordeeld via vragen op het sollicitatieformulier. De 6 hoogst scorende geslaagde kandidaten worden uitgenodigd om deel te nemen aan het mondeling interview. Onder voorbehoud van wijzigingen zal die mondelinge proef plaatsvinden in de week van 25 mei 2020.

Succes!

Vacature deskundige personeelszaken.pdf

Laatst bijgewerkt op 24 april 2020
[Vacature] Deskundige personeelszaken
Bezoek de nationale website via www.hulpverleningszone.be.